XL-21 switchgear distribusi kakuatan voltase tipe low-tipe

Pedaran pondok:

  • Salaku sistem catu daya sareng AC 50Hz-60Hz, dipeunteun tegangan kerja 380-400V, dipeunteun damel ayeuna dugi ka 630A, sareng kapasitas pegatna dugi ka 15kA,
  • It nyayogikeun konvérsi kakuatan, distribusi sareng kontrol pikeun alat-alat distribusi listrik sapertos kakuatan, cahaya sareng kipas angin. Tiasa nyayogikeun langkung seueur, sirkuit pondok sareng panyalindungan kabocoran.
  • Ieu  ngandung 2 Dua struktur instalasi: Struktur kotak jero rohangan (grade protection IP30), Struktur box outdoor (protection grade IP65). Gampang dipasang, ékonomis sareng praktis
  • Ieu cocog pikeun panggunaan listrik sapertos pembangkit listrik, gardu, perusahaan industri sareng pertambangan, sareng torowongan jalan raya.

 


Detil Produk

Tanda Produk

5

Kaayaan jasa The XL kotak distribusi tegangan-handap

Kaayaan jasa normal tina switchgear sapertos kieu:
Suhu sakitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (numutkeun dikurangan 15 kelas jero rohangan) -50 ° C
Kalembaban ambient:
Rata-rata asor relatif sapopoé kirang ti 90% di jero rohangan (ker langkung ti 50%)
Rata-rata kalembaban rata-rata bulanan kirang ti 90% di jero rohangan (ker langkung ti 50%)
Inténsitas lini kirang ti 8 darajat
Jangkungna luhur permukaan laut kirang ti 2000m
condong pakakas sareng permukaan nangtung moal ngaleuwihan 5 °

Produk ieu henteu kedah dianggo dina kaayaan seuneu, ledakan, gempa sareng lingkungan korosi kimia.

Téknis utama:

NO.

Barang

Unit

Data

1

Dinilai tegangan operasional (V)

V

AC 380 (400)

2

Dipeunteun tegangan insulasi (V)

V

660 (690)

3

Dipeunteun frékuénsi (Hz)

Hz

50 (60)

4

Beus horisontal dipeunteun ayeuna (A)

A

≤630

5

Beus utama dipeunteun waktos-pondok tahan ayeuna

kA / 1s

15

6

Puncak dipeunteun beus tahan ayeuna

kA

30

7

Beus Sistem opat kawat tilu-tahap

\

A, B, C, PEN

Sistem lima kawat tilu fase

\

A, B, C, PE, N

8

Kelas IP anggo di jero rohangan

\

IP30

anggo di luar ruangan

\

IP65

9

Diménsi (600 ~ 1000) × 370 (470) × (1600 ~ 2000) mm
xl1

Rarancang desain

xl2

Fitur Struktural

1Struktur kotak jero rohangan (kelas perlindungan IP30)

• Pigura kotak distribusi didamel tina pelat waja anu digulung tiis ku ngabéngkol sareng ngelas (Ngarojong pikeun adat).

• Saatos prosés nyemprot, éta ngagaduhan kinerja anti korosi anu saé.

• balok pamasangan internal sareng papan pamasangan didamel tina pelat waja dilapis aluminium-seng atanapi tiis-digulung pikeun pasip galvanis.

• Lem busa sisi hiji dipasang kana ujung jero panto pikeun nyegah tabrakan langsung antara panto sareng awak kotak, sareng ogé ningkatkeun tingkat panyalindungan panto.

• Kadua pelat handap sareng piring luhur kotak tiasa disayogikeun pikeun liang sambel kaluar kabel pikeun ngagentoskeun kabel sareng kaluar.

• samping na tiasa dilengkepan liang dissipation panas atanapi jandéla dissipation panas kabuka numutkeun sarat pamaké pikeun ngadistribusikaeun gas internal sareng Uap.

• kabinet tiasa dipasang dina lantai, témbok atanapi dipasang numutkeun sarat pangguna.

• Panto tiasa dibuka ku panto hiji atanapi panto dobel pikeun gampang diropea sareng dipasang.

 

2. Struktur kotak luar (kelas perlindungan IP65)

• Pigura kotak distribusi didamel tina pelat waja stainless ku ngabéngkol sareng ngelas (Ngarojong pikeun adat).

• Saatos prosés nyemprot di luar, éta ngagaduhan kinerja anti korosi anu saé.

• Balok pamasangan internal sareng papan pamasangan didamel tina pelat waja dilapis aluminium-seng atanapi tiis-digulung pikeun pasip galvanis.

• Lem busa sisi hiji dipasang kana ujung jero panto pikeun nyegah tabrakan langsung antara panto sareng awak kotak, sareng ogé ningkatkeun tingkat panyalindungan panto.

• Upami aya komponén sékundér dina panel, struktur panto dobel diadopsi. Panto luar mangrupikeun panto gelas, sareng komponén sékundér dipasang dina panto jero. Status operasi alat-alatna tiasa dititénan tanpa muka panto luar. Liang knock-out kabel ditangtoskeun dina handapeun kotak pikeun mempermudah sambungan kabel sareng kaluar.

• samping na tiasa dilengkepan liang dissipation panas atanapi jandéla dissipation panas kabuka numutkeun sarat pamaké.

• Luhurna dilengkepan panutup luhur hujan-buktina, sareng bagian handap payuneun panutup luhurna ngagaduhan liang dissipation panas pikeun ngaleungitkeun gas internal sareng kalembaban.

• Kotak distribusi anu dipasang di lantai dilengkepan ku lug angkat dina posisi anu pas di luhur sareng kadua sisi tukang kotak pikeun ngangkat sareng dipasang. Pelat handapeun awak kotak dilengkepan liang ningkatna atanapi pelat suku dina dua sisi handapeun kotak dipasang dina taneuh.

• Kotak distribusi anu dipasang dina témbok dilengkepan ku lug angkat dina handapeun bagian tukang kotak sareng dina posisi anu pas dina dua sisi pikeun ngangkat sareng dipasang.

• Panto tiasa dibuka ku panto hiji atanapi panto dobel pikeun gampang diropea sareng dipasang.

 

3. Sistem beus-bar

• Bar-beus utama didukung ku panangga insulasi.

• Dukungan insulasi didamel tina kakuatan tinggi, bahan paduan PPO retardant tinggi-seuneu, kalayan kakuatan insulasi tinggi sareng kinerja pareum diri anu saé.

• Kotak dilengkepan sistem grounding pelindung PE mandiri sareng konduktor nétral N. Bilah beus nétral sareng palang bus grounding pelindung dipasang sajajar dina bagian handap kotak, sareng aya liang dina jajaran PE sareng N. Grounding pelindung atanapi kabel nétral unggal sirkuit tiasa nyambung caket dieu. Upami kawat N sareng kawat PE dipisahkeun ku insulator, kawat N sareng kawat PE dianggo nyalira. Upami dina sistem opat-kawat tilu-tahap, beus nétral sareng beus grounding pelindung bagikeun beus anu sami (garis PEN).

4. Sistem grounding pelindung

Blok tambaga grounding dilas dina pigura di luar sareng di jero kotak, anu tiasa dihubungkeun sareng grounding bus di jero sareng di luar kotak masing-masing. Bolts taneuh dilas tukangeun panto sareng sambungkeun kana pigura nganggo kawat tambaga. Balok pamasangan dina kotak sareng bingkai disambungkeun ku baud pikeun mastikeun kontinuitas grounding tina sadaya kotak distribusi.

5. Metode asup sareng kaluar kawat

Metode kabel atanapi jalan asup sareng kaluar pipa diadopsi, sareng kotakna dilengkepan jepitan pikeun ngalereskeun kabel.


  • Saméméhna:
  • Teras: