SZC (B) -10 SZC (B) -11 SZC (B) 12 SZC (B) 13 seri calakan 3 -Phase jero rohangan garing-jenis Distribusi trafo

Pedaran pondok:

  • Produk ieu sasuai kana standar standar nasional GB1094.1-2013 (IEC 60076) trafo kakuatan sareng GB / T6451-2015 trafo-parameter jero rohangan parameter teknis sareng syarat.
  • Résin tuang résin Epoxy mangrupikeun insulasi padet transformasi kakuatan gulungan.
  • Époksip résin garing-tipe trafo nganggo résin epoxy salaku bahan insulasi. Gulungan voltase anu luhur sareng low didamel tina strip tambaga (foil), résin epoxy dituang sareng dikuatkeun dina vakum pikeun ngawangun awak FRP anu kuat. Kelas insulasi nyaéta F sareng H.
  • Époksipén résin garing-tipe trafo ngagaduhan ciri performa listrik anu saé, résistansi kejutan kilat anu kuat, résistansi pondok-circuit anu kuat, ukuran alit sareng beurat entéh jsb. Controllér tampilan suhu tiasa dipasang pikeun méréskeun sareng ngendalikeun suhu operasi trafo gulungan pikeun mastikeun kahirupan jasa normal tina trafo.

Detil Produk

Tanda Produk

Dibandingkeun sareng régulasi voltase manual séri SCB tradisional jero rohangan trafo kakuatan 3-fase, SZC (B) -10 SZC (B) -11 SZC (B) 12 SZC (B) 13 séri cerdas 3-Phase Distribusi garing-tipe jero rohangan trafo tiasa ngawujudkeun beban ngalangkungan kontroller dina trafo daya jarak jauh pikeun ngarobih tegangan, anu tiasa ngawujudkeun regulator tegangan listrik gratis, ngirangan frékuénsi naék sareng résiko, leres-leres merenah pikeun tanaga operasi listrik dina situs.

MODEL: SCZB-13 □ □

SC : Tilu-tahap cetakan Padet (epoxy pouring)
Z : Tegangan tiasa nyetél Otomatis
B: Low prssure "foil" coil
13: Kode tingkat kinerja
□: Kapasitas anu dipeunteun (kVA)
□: Tegangan dipeunteun tekanan tinggi (kV)
f

Dipeunteun

1. Kapasitas: 10kVA dugi ka 31500kVA

2. Tegangan Tinggi: 3.3kV dugi ka 35kV

3. Métode Konéksi: Pilihan

4. Dipeunteun Tegangan Rendah: 0.4kV 3.15kV 6.3kV 6.6kV10.5kV

5. Frékuénsi dipeunteun: 50Hz

6. rentang ketok HP: ± 2.5%, ± 5%

7. Bahan: Gulungan tambaga lengkep

 

Kaayaan jasa trafo tipe garing di jero rohangan

Jinis alat:

tipe outdoor

Suhu sakitar:

Maksimal

+ 40 ° C

Rata-rata rata-rata 24 jam

+ 35 ° C

Minimum

-25 ° C (-45 ° C nalika mesen detil0

Kalembaban ambient:

Jangkungna luhur permukaan laut dina situs

kirang ti 1000m

Inténsitas lini

kirang ti 8 darajat

Jangkungna luhur permukaan laut

kirang ti 1000m

Pamasangan ambicnt:

Henteu aya lingkungan seuneu, ledakan, gempa sareng korosi kimia.

Parameter téhnik trafo tipe garing di jero rohangan (kelas 10kV)

Parameter téknis SC (B) 10 series 6kV, 10kV grade non-excitation voltage régulasi distribusi tipe garing trafo

Dipeunteun kapasitas kVA

Jangkauan keran volt

Lambang panyambungan

Henteu aya-leungitna kW

Beban karugian kW

% Henteu-beban ayeuna

Impedansi sirkuit pondok%

HV kV

Kisaran ketok HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

30

6
6.3
6.6
10
10.5
11

± 2,5
± 5

0.4

Dyn11
Yyn0

0,19

0,67

0,71

0,76

2

5.5

50

0,27

0,94

1

1.07

2

80

0,37

1.29

1.38

1.48

1.5

100

0.4

1.48

1,57

1,69

1.5

125

0,47

1.74

1,85

1,98

1.3

160

0,54

2

2.13

2.28

1.3

200

0,62

2.37

2.53

2.71

1.1

250

± 2 × 2,5
± 5

0,72

2,59

2,76

2,69

1.1

315

0,88

3.27

3.47

3.73

1

400

0,98

3.75

3,99

4.28

1

500

1.16

4,59

4,88

5.23

1

630

1.34

5.53

5,88

6.29

0,85

630

1.3

5.61

5,96

6.4

0,85

6

800

1,52

6.55

6.96

7.46

0,85

1000

1,77

7.65

8.13

8.76

0,85

1250

2.09

9.1

9.69

10.3

0,85

1600

2.45

11

11.7

12.5

0,7

2000

3.05

13.6

14.4

15.5

0,7

2500

3.6

16.4

17.1

18.4

0,85

1600

2.45

12.2

12.9

13.9

0,7

8

2000

3.05

15

15.9

17.1

0,7

2500

3.6

17.7

18.8

20.2

1.07

Parameter téknis SC (B) 11 series 6kV, 10kV grade non-excitation voltage régulasi distribusi tipe garing

Dipeunteun kapasitas kVA

Jangkauan keran volt

Lambang panyambungan

Henteu aya-leungitna kW

Beban karugian kW

% Henteu-beban ayeuna

Impedansi sirkuit pondok%

HV kV

Kisaran ketok HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

30

6
6.3
6.6
10
10.5
11

± 2,5
± 5

0.4

Dyn11
Yyn0

0,17

0,67

0,71

0,76

1,79

4

50

0,24

0,94

1

1.07

1.78

80

0,33

1.29

1.38

1.48

1.34

100

0,36

1.48

1,57

1,69

1.35

125

0,42

1.74

1,85

1,98

1.16

160

0,48

2

2.13

2.28

1.16

200

0,55

2.37

2.53

2.71

0,98

250

± 2 × 2,5
± 5

0,64

2,59

2,76

2,69

0,98

315

0,79

3.27

3.47

3.73

0,90

400

0,88

3.75

3,99

4.28

0,90

500

1.04

4,59

4,88

5.23

0,90

630

1.2

5.53

5,88

6.29

0,76

630

1.17

5.61

5,96

6.4

0,77

6

800

1.36

6.55

6.96

7.46

0,76

1000

1,59

7.65

8.13

8.76

0,76

1250

1,88

9.1

9.69

10.3

0,76

1600

2.2

11

11.7

12.5

0,76

2000

2,74

13.6

14.4

15.5

0.63

2500

3.24

16.4

17.1

18.4

0.63

1600

2.2

12.2

12.9

13.9

0,76

8

2000

2,74

15

15.9

17.1

0.63

2500

3.24

17.7

18.8

20.2

0.63

Parameter téknis SC (B) 12 series 6kV, 10kV grade non-excitation voltage ngatur distribusi tipe garing trafo

Dipeunteun kapasitas kVA

Jangkauan keran volt

Lambang panyambungan

Henteu aya-leungitna kW

Beban karugian kW

% Henteu-beban ayeuna

Impedansi sirkuit pondok%

HV kV

Kisaran ketok HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

30

6
6.3
6.6
10
10.5
11

± 2,5
± 5

0.4

Dyn11
Yyn0

0,15

0,67

0,71

0,76

1,58

4

50

0,215

0,94

1

1.07

1,59

80

0,295

1.29

1.38

1.48

1.20

100

0,32

1.48

1,57

1,69

1.20

125

0,375

1.74

1,85

1,98

1.04

160

0,43

2

2.13

2.28

1.04

200

0,495

2.37

2.53

2.71

0,88

250

± 2 × 2,5
± 5

0,575

2,59

2,76

2,69

0,88

315

0,705

3.27

3.47

3.73

0,80

400

0,785

3.75

3,99

4.28

0,80

500

0,93

4,59

4,88

5.23

0,80

630

1.07

5.53

5,88

6.29

0,68

630

1.04

5.61

5,96

6.4

0,68

6

800

1.21

6.55

6.96

7.46

0,68

1000

1.41

7.65

8.13

8.76

0,68

1250

1,67

9.1

9.69

10.3

0,68

1600

1,96

11

11.7

12.5

0,68

2000

2.44

13.6

14.4

15.5

0,56

2500

2,88

16.4

17.1

18.4

0,56

1600

1,96

12.2

12.9

13.9

0,68

8

2000

2.44

15

15.9

17.1

0,56

2500

2,88

17.7

18.8

20.2

0,56

Parameter téknis SC (B) 13 series 6kV, 10kV grade non-excitation voltage régulasi distribusi tipe garing

Dipeunteun kapasitas kVA

Jangkauan keran volt

Lambang panyambungan

Henteu aya-leungitna kW

Beban karugian kW

% Henteu-beban ayeuna

Impedansi sirkuit pondok%

HV kV

Kisaran ketok HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

30

6
6.3
6.6
10
10.5
11

± 2,5
± 5

0.4

Dyn11
Yyn0

0,135

0,605

0,64

0,685

1.42

4

50

0,195

0,845

0,9

0,965

1.44

80

0,265

1.16

1.24

1.33

1.07

100

0,29

1.33

1.41

1,52

1.09

125

0,34

1,56

1,66

1.78

0,94

160

0,385

1.8

1.91

2.05

0,93

200

0,445

2.13

2.27

2.44

0,79

250

± 2 × 2,5
± 5

0,515

2.33

2.48

2,66

0,79

315

0,635

2.94

3.12

3.35

0,72

400

0,705

3.37

3.59

3.85

0,72

500

0,835

4.13

4.39

4.7

0,72

630

0,965

4,97

5.29

5.66

0,61

630

0,935

5.05

5.36

5,76

0,61

6

800

1.09

5,89

6.26

6.71

0,61

1000

1.27

6.88

7.31

7.88

0,61

1250

1.5

8.19

8.72

9.33

0,61

1600

1,76

9.94

10.5

11.3

0,61

2000

2.19

12.2

13

14

0,50

2500

2,59

14.5

15.4

16.6

0,50

1600

1,76

11

11.6

12.5

0,61

8

2000

2.19

13.5

14.3

15.4

0,50

2500

2,59

15.9

17

18.2

0,50

Parameter téhnik trafo tipe garing di jero rohangan (kelas 20kV)

Parameter téknis SC (B) 10 séri 20kV non-éksitasi distribusi garing-jinis trafo

Dipeunteun kapasitas kVA

Jangkauan keran volt

Lambang panyambungan

Henteu aya-leungitna kW

Beban karugian kW

% Henteu-beban ayeuna

Impedansi sirkuit pondok%

HV kV

Kisaran ketok HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

50

20
22
24

± 2,5
± 5

0.4

Dyn11
Yyn0

0,34

1.16

1.23

1.31

2.00

6

100

0,54

1,87

1,99

2.13

1,80

160

0,67

2.33

2.47

2,64

1,50

200

0,73

2,77

2.94

3.14

1,50

250

± 2 × 2,5
± 5

0,84

3.22

3.42

3.66

1.30

315

0,97

3.85

4.08

4,36

1.30

400

1.15

4,65

4,84

5.18

1.10

500

1.35

5.46

5,79

6.19

1.10

630

1,53

6.45

6.84

7.32

1.00

800

1,75

7.79

8.26

8.84

1.00

1000

2.07

9.22

9.78

10.4

0,85

1250

2.38

10.8

11.5

12.3

0,85

1600

2,79

13

13.8

14.8

0,85

2000

3.24

15.4

16.3

17.5

0,70

2500

3.87

18.2

19.3

20.7

0,70

2000

3.24

16.8

17.8

19.1

0,70

8

2500

3.87

20

21.2

22.7

0,70

Parameter téknis SC (B) 11 séri 20kV trafo garing-tipe

Dipeunteun kapasitas kVA

Jangkauan keran volt

Lambang panyambungan

Henteu aya-leungitna kW

Beban karugian kW

% Henteu-beban ayeuna

Impedansi sirkuit pondok%

HV kV

Kisaran ketok HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

50

20
22
24

± 2,5
± 5

0.4

Dyn11
Yyn0

0,31

1.16

1.23

1.31

1,82

6

100

0,48

1,87

1,99

2.13

1,60

160

0.6

2.33

2.47

2,64

1.34

200

0,65

2,77

2.94

3.14

1.34

250

± 2 × 2,5
± 5

0,75

3.22

3.42

3.66

1.16

315

0,87

3.85

4.08

4,36

1.17

400

1.03

4,65

4,84

5.18

0,99

500

1.21

5.46

5,79

6.19

0,99

630

1.38

6.45

6.84

7.32

0,90

800

1,57

7.79

8.26

8.84

0,90

1000

1,86

9.22

9.78

10.4

0,76

1250

2.14

10.8

11.5

12.3

0,76

1600

2.51

13

13.8

14.8

0,76

2000

2,92

15.4

16.3

17.5

0.63

2500

3.48

18.2

19.3

20.7

0.63

2000

2,92

16.8

17.8

19.1

0.63

8

2500

3.48

20

21.2

22.7

0.63

Parameter téknis SC (B) 12 séri 20kV trafo garing

Dipeunteun kapasitas kVA

Jangkauan keran volt

Lambang panyambungan

Henteu aya-leungitna kW

Beban karugian kW

% Henteu-beban ayeuna

Impedansi sirkuit pondok%

HV kV

Kisaran ketok HV%

LV kV

130ºC (B) (100ºC)

155ºC (F) (120ºC)

180ºC (H) (145ºC)

50

20
22
24

± 2,5
± 5

0.4

Dyn11
Yyn0

0,27

1.16

1.23

1.31

1,59

6

100

0,43

1,87

1,99

2.13

1.43

160

0,53

2.33

2.47

2,64

1.19

200

0,58

2,77

2.94

3.14

1.19

250

± 2 × 2,5
± 5

0,67

3.22

3.42

3.66

1.04

315

0,77

3.85

4.08

4,36

1.03

400

0,92

4,65

4,84

5.18

0,88

500

1.08

5.46

5,79

6.19

0,88

630

1.22

6.45

6.84

7.32

0,80

800

1.4

7.79

8.26

8.84

0,80

1000

1,65

9.22

9.78

10.4

0,68

1250

1.9

10.8

11.5

12.3

0,68

1600

2.23

13

13.8

14.8

0,68

2000

2,59

15.4

16.3

17.5

0,56

2500

3.1

18.2

19.3

20.7

0,56

2000

2,59

16.8

17.8

19.1

0,56

8

2500

3.1

20

21.2

22.7

0,56

ttt

Parameter téknis trafo tipe garing di jero ruangan (kelas 35kV)

Parameter téknis SC (B)10 séri 35trafo tipe garing kV 1.0

Dipeunteun Kamampuh (kVA)

Tegangan Digabungkeun

Véktor- grup

Karugian Tanpa beban (w)

beban Karugian (w)
120ºC

Henteu-ngamuat
ayeuna (%)

Sirkuit pondok-
impedansi (%)

HV (KV)

Rentang Ketok

LV (KV)

50

35 ~ 38.5

± 5%

± 2 × 2,5%

0.4

Dyn11

Yyn0

450

1240

2.30

6.0

100

630

1830

2.00

160

790

2450

1,50

200

880

2900

1,50

250

990

3320

1.30

315

1170

3940

1.30

400

1370

4720

1.10

500

1620

5810

1.10

630

1860

6720

1.00

800

2160

7970

1.00

1000

2430

9080

0,75

1250

2830

11090

0,75

1600

3240

13450

0,75

2000

3820

15900

0,75

2500

4450

19040

0,75

Parameter téknis SC (B)10 séri 35trafo tipe garing kV 2.0

Dipeunteun kakuatan (kVA)

Tegangan tinggi
(kV)

HVTap
(kVA)

Lemah
Voltaseu
(kV)

Grup Véktor

Henteu-ngamuat
Ayeuna
(%)

Isolasi
kelas

Henteu-ngamuat
ayeuna (%)

Impedansi sirkuit pondok

800

35
38.5

± 5%

+ 2 × 2,5%

3.15

6

6.3

10

10.5

11

Yyn00
Dyn11

Yd11

2250

8210

0,95

6.0

1000

2670

9520

0,95

1250

3130

11270

0,85

1600

3690

13450

0,85

2000

4230

15900

0,75

2500

4860

19040

0,75

3150

6030

21400

0,70

4000

7020

25680

0,70

5000

8370

30480

0,60

6300

9900

35630

0,60

8000

Ynd11
Dyn11

Yd11

11300

40170

0,50

9.0

10000

12900

48470

0,50

12500

6

6.3

10

10.5

11

15700

56420

0,40

16000

19300

66380

0,40

20000

22900

74670

0,30

10.0

25000

27100

88210

0,30

Parameter téknis SC (B)11 séri 35trafo tipe garing kV

Dipeunteun Kamampuh (kVA) Tegangan Digabungkeun Véktor- grup Karugian Tanpa beban (w) beban Karugian (w)
120ºC
Henteu-ngamuat
ayeuna (%)
Sirkuit pondok-
impedansi (%)
HV (KV) Rentang Ketok LV (KV)
50 35 ~ 38.5 ± 5% ± 2 × 2,5% 0.4 Dyn11Yyn0 405 1240 2.10 6
100 570 1830 1,80
160 710 2450 1.30
200 790 2900 1.30
250 890 3320 1.10
315 1050 3940 1.10
400 1230 4720 0,90
500 1460 5810 0,90
630 1670 6720 0,80
800 1940 7970 0,80
1000 2190 9080 0,60
1250 2550 11090 0,60
1600 2920 13450 0,60
2000 3440 15900 0,60
2500 4000 19040 0,60

Struktur trafo Transformer Tipe Garing:

qq
qqqq

Karakteristik PRESTASI

1. Teu aya minyak, teu aya polusi, tahan seuneu, pareum diri sareng pencegahan seuneu.

2. leungitna low, efisiensi tinggi na noise low. Éta tiasa ngajalankeun waktos anu lami dina kaayaan dipeunteun 125% dina kaayaan hawa-kapaksa sareng dilengkepan kontrol suhu anu cerdas. Fungsi alarm sesar, langkung tina alarm suhu, langkung tina perjalanan suhu sareng gerbang hideung. Éta dihubungkeun sareng komputer nganggo antarmuka serial RS485 sareng ngahontal monitoring sareng kontrol anu terpusat.

3. Leupaskeun lokal alit (dina 30 PC) sareng reliabilitas anu luhur, tiasa mastikeun operasi aman jangka panjang, hirup dugi ka 30 taun.

4. Résistansi kana rengat sareng parobihan suhu, kakuatan mékanis anu luhur, kamampuan anu kuat pikeun nolak circuit pondok dadakan.

5. Alus sipat beueus-buktina, éta tiasa ngajalankeun normal dina kalembaban 100% sareng tiasa dioperasikeun tanpa pangeringan pangobatan saatos mareuman.

6. Henteu diperyogikeun rohangan trafo anu misah, pangropéa inti atanapi balok beban-bantalan ngahemat lahan sipil sareng penjajahan Teu aya minyak, janten éta moal ngahasilkeun gas beracun kanggo ngotorkeun lingkungan. Henteu kedah ngempelkeun minyak atanapi bangunan tambahan anu ngirangan biaya konstruksi Instalasi gampang, henteu debugging, ampir teu aya perawatan; Henteu kedah ngagentos atanapi mariksa minyak, operasi murah sareng biaya perawatan.


  • Saméméhna:
  • Teras: