SF6 gas dieusian switchgear stasiun switching calakan (kabinet jaringan cincin luar)

Pedaran pondok:

  • Stasion switching calakan (kabinet jaringan ring luar) nganggo switchgear 12kV / 24kV, breaker circuit, switch isolating load, trafo ayeuna, 12kV / 24kV PT, pikeun ngahalangan DTU FTU, PTU, terminal kontrol komunikasi (CCU), metering 12kV / 24kV sareng maca méter otomatis.
  • Alat-alat catu daya sareng indikator UPS dipasang kana kotak stainless steel anu dilembabkeun ku cangkang obah, sahingga sadar kana integrasi sistem primér sareng sekundér tina jaringan distribusi urban, modérisasi tina perakitan, nyingget periode konstruksi sareng pisan ningkatkeun reliabiliti operasi jaringan kakuatan kota
  • Switchgear mangrupikeun modél unit modular, anu tiasa digabungkeun numutkeun kagunaan anu béda-béda. Éta tiasa dibagi kana kombinasi unit anu tetep sareng unit anu tiasa dilegakeun pikeun minuhan panggunaan fléksibel switchgear kompak dina sababaraha rupa gardu.

Detil Produk

Tanda Produk

• SF6 gas dieusian switchgear stasiun switching calakan mangrupikeun sistem anu lengkep, sadayana komponén sareng saklar hirup na dilingkupkeun dina perumahan stainless steel.

• SRM16-12 jenis switchgear tiup dibagi kana non-konfigurasi standar anu tiasa digaleuhkeun sareng konfigurasi standar anu tiasa dilegakeun. Kusabab kombinasi modul lengkep sareng satengah modul sareng skalabilitasna, éta ngagaduhan kalenturan khusus pisan.

• SRM16-12 switch tiup ngalaksanakeun standar GB. Umur desain operasi dina kaayaan jero rohangan (20 C) langkung ti 30 taun.

Fitur utama produk

• SRM16-12 séri kabinét inflatable SF6 gas salaku arc extinguishing sareng insulasi sedeng.

• Kabinet saklar sapinuhna disegel sareng terisolasi. Beus, saklar sareng bagian live lengkep dibungkus dina perumahan stainless steel.

• Kamar dieusian ku gas 1.4 bar SF6, sareng tingkat panyalindunganna dugi ka IP67 : Alat saklar lengkep bébas tina pangaruh kaayaan lingkungan luar, bahkan dina perendaman cai jangka pondok sareng kaayaan ekstrim anu sanés, éta tiasa mastikeun operasi normal tina saklar, sareng produkna salami-lami teu dijaga.

• Kabinet saklar ngagaduhan alat interlocking "lima-buktina" anu sampurna, anu sacara lengkep ngaleungitkeun kamungkinan gangguan patugas sareng alat anu disababkeun ku salah operasi manusa.

• Sadaya kabinét switchgear gaduh saluran bantuan kaamanan anu dipercaya, bahkan dina kasus anu ekstrim tiasa ngajamin kasalametan pribadi operator.

• Switchgear tiasa dibagi kana kombinasi unit anu tetep sareng kombinasi unit anu tiasa dilegakeun.

• Kabinet saklar biasana diwangun ku garis hareup sareng jalan kaluar, sareng ogé tiasa diperpanjang garis sisi atanapi garis sisi kaluar numutkeun posisi pamasangan anu béda.

• Ukuran awak kabinét gampang dipasang, sareng tiasa cocog pikeun rohangan alit sareng kaayaan lingkungan anu goréng.

• Switchgear tiasa dilengkepan listrik, kadali jarak jauh sareng alat monitoring numutkeun kabutuhan anu béda-béda ku pangguna.

Struktur modular gampang dibongkar sareng dijaga. sareng modulna ngamungkinkeun pangguna pikeun gancang sareng fleksibel ningkatkeun sareng ngahapus sirkuit, supados minuhan paménta ékspansi konsumsi listrik tina rohangan mesin.

Kabinet distribusi biasana diwangun ku saklar kontrol otomatis, saklar ngasingkeun, sekering, kontaktor, relay, méter listrik, lampu indikator, tombol, saklar sareng komponén mékanis sareng listrik, komponén semikonduktor sareng kabinet.

Saklar kontrol otomatis, kontaktor, sekering, saklar isolasi sareng bagian-bagian sanés anu kapilih dina kabinét distribusi, pikeun kinerja anu dipercaya, indikator téknis pikeun minuhan sarat desain, tiasa nyumponan sarat gawé pakakas komputer sareng alat bantu.

Kedah aya saklar darurat dina kabinet distribusi kakuatan. Nalika aya kacilakaan serius atanapi teu dihaja di rohangan komputer, éta kedahna tiasa ngeureunkeun catu daya komputer, catu daya AC sareng catu daya Phoenix anu énggal.

Kabinet distribusi kontrol peralatan komputer kedah disiapkeun tabel frekuensi: pikeun niténan parobahan frekuensi kaluaran kakuatan UPS.

Catu daya dina unggal cabang kabinet distribusi nyetél lampu indikator, nunjukkeun kaayaan catu daya hurung sareng pareum.

Kabinet distribusi kakuatan dumasar kana kabutuhan anu béda pikeun alat komputer sareng alat bantu, nyetél alat panyambungna garis tengah sareng kawat taneuh. Kawat tengah terisolasi tina kawat taneuh sareng cangkang kabinet distribusi.

Beus, palang kabel sareng sadaya jinis kabel, konduktor, kabel nétral sareng kabel ground anu dianggo dina kabinét distribusi listrik kedah nyumponan standar nasional. Sareng numutkeun kaayaan nagara ngeunaan tanda warna, nomer.

Nalika jajaran aluminium dina kabinet distribusi listrik dihubungkeun sareng bagian tambaga, bahan transisi aluminium sareng tambaga anu dianggo

Kinerja insulasi tina kabinet distribusi kedah nyumponan sarat 20.1.1 dina standar nasional GBJ232-82 "Alat Listrik Hanover Test Standar", anu umumna henteu kirang ti 0,5m Ω.

Kaayaan jasa normal tina switchgear sapertos kieu:

Suhu sakitar:

Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (numutkeun dikurangan 15 kelas jero rohangan) -50 ° C

Kalembaban ambient:

Rata-rata asor relatif sapopoé kirang ti 95%
Rata-rata kalembaban rata-rata bulanan kirang ti 90%
Inténsitas lini kirang ti 8 darajat
Jangkungna luhur permukaan laut kirang ti 2000m
01

1.

gauge tekanan

11.

Indikator blow blow

2.

Papan nama modul

12.

Indikator posisi switch isolator / ground

3

Indikator circuit pondok

13.

Indikasi tegangan kapasitor

4

Indikasi tegangan kapasitor

Panutup kompartemen kabel

5

Beban nyoplokkeun / indikator posisi saklar taneuh

14.

Standar kompartemen kabel

6

Tombol tutup / operasi kabuka

15.

Cover kompartemen kabel sareng jandela pamariksaan

7

Indikator spring

16.

Rod pendukung (tiasa dicabut)

8.

Relay pelindung mandiri

17.

Ngangkat ceuli

9.

Posisi vakum circuit breaker

18.

Pakem operasi

10

Papan tombol switchgear

SF6 gas filled switchgear Intelligent switching station 2

  • Saméméhna:
  • Teras: