S13-M (pembaruan SM11) Transformer ker bobo dilelepkeun minyak

Pedaran pondok:

  • Produk ieu sasuai kana standar standar nasional GB1094.1-2013 (IEC 60076) trafo kakuatan sareng GB / T6451-2015 tilu fase minyak anu lebet kana trafo parameter teknis sareng syarat.
  • Kalayan ciri efisiensi tinggi sareng konsumsi rendah, éta tiasa ngahémat seueur konsumsi kakuatan sareng biaya operasi, sareng ngagaduhan manpaat sosial anu luar biasa. .
  • Trafo distribusi minyak-immersed tilu-fase nyoko kana struktur insulasi anyar pikeun ningkatkeun résistansi pondok-circuit; inti beusi didamel tina lambar baja silikon tiis-ngagulung kualitas luhur; gulungan tegangan tinggi didamel tina kawat tambaga bébas oksigén kualitas luhur salaku bahanna, sareng ngadopsi struktur silinder multi-lapisan;
  • Dibandingkeun sareng S11 aslina, rugi tanpa beban rata-rata diréduksi ku 20% atanapi langkung, arus tanpa beban dikirangan 25% atanapi langkung, biaya operasi turun rata-rata langkung ti 15%

Detil Produk

Tanda Produk

y

Dipeunteun

1. Kapasitas: 10kVA dugi ka 31500kVA

2. Tegangan Tinggi: 3.3kV dugi ka 35kV

3. Métode Konéksi: Pilihan

4. Dipeunteun Tegangan Rendah: 0.4kV 3.15kV 6.3kV 6.6kV10.5kV

5. Frékuénsi dipeunteun: 50Hz

6. rentang ketok HP: ± 2.5%, ± 5%

7. Bahan: Gulungan tambaga lengkep

Kaayaan palayanan Transformer ker distribusi minyak anu dicelupkeun

Jinis alat:

tipe outdoor

Suhu sakitar:

Maksimal

+ 40 ° C

Rata-rata rata-rata 24 jam

+ 35 ° C

Minimum

-25 ° C (-45 ° C nalika mesen detil0

Kalembaban ambient:

Jangkungna luhur permukaan laut dina situs

kirang ti 1000m

Inténsitas lini

kirang ti 8 darajat

Jangkungna luhur permukaan laut

kirang ti 1000m

Pamasangan ambicnt:

Henteu aya lingkungan seuneu, ledakan, gempa sareng korosi kimia.

Parameter téknis SZ11 SZ13

1. S13-M Tipe 6 ~ 10 kV
Parameter kinerja

Dipeunteun kapasitas (KVA) Kombinasi Tegangan sareng rentang ketok sambungan tina trafo gulungan Leungitna Henteu-beban (W) Leungitna beban (W) Arus-beban ayeuna (%) Impedansi sirkuit pondok (%)
Tegangan tinggi
(KV)
Kisaran ketukan tegangan tinggi
(%)
Tegangan handap
(KV)
30
50
63
80
100
125
160
200
250
315
400
500
630
800
1000
1250
16002000

2500

6
6.3
6.6
10
10.5
11
± 5%
± 2x2,5%
0.4 Dyn11
Yzn11
Yyn0
80
100
110
130
150
170
200
240
290
340
410
480
570
700
830
970
11701550

1830

630/600
910/870
1090/1040
1310/1250
1580/1500
1890/1800
2310/2200
2730/2600
3200/3050
3830/3650
4520/4300
5410/5150
6200
7500
10300
12000
1450018300

21200

1.8
1.6
1.6
1.5
1.4
1.4
1.3
1.2
1.2
1.1
1.1
1.0
0,9
0,8
0,8
0,7
0.60.4

0.4

4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4.5
4.5
4.5
4.5
4.55.0

5.0

Dyn11
Yyn0

2. S13-M Tipe 20 kV
Parameter kinerja

Dipeunteun kapasitas (KVA) Kombinasi Tegangan sareng rentang ketok sambungan tina trafo gulungan Leungitna Henteu-beban (W) Leungitna beban (W) Arus-beban ayeuna (%) Impedansi sirkuit pondok (%)
Tegangan tinggi
(KV)
Kisaran ketukan tegangan tinggi
(%)
Tegangan handap
(KV)
50
100
125
160
200
250
315
400
500
630
800
1000
1250
16002000

2500

20
22
24
± 5%
± 2x2,5%
0.4 Dyn11
Yyn0

Yzn11

 

100
150
170
200
240
290
340
410
480
570
700
830
970
11701550

1830

1270/1210
2120/2020
2500/2380
2970/2830
3500/3330
4160/3960
5010/4770
6050/5760
7280/6930
8280
9900
12150
14670
1755019140

22220

2.0
1,80
1,70
1,60
1,50
1.40
1.40
1.30
1.20
1.10
1.00
1.00
0,90
0.800.60

0,50

5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
6.0
6.0
6.0
6.0
6.06.0

6.0

3. Tipe S13-M 35 kV

Parameter kinerja

Dipeunteun kapasitas (KVA) Kombinasi Tegangan sareng rentang ketok sambungan tina trafo gulungan Leungitna Henteu-beban (W) Leungitna beban (W) Arus-beban ayeuna (%) Impedansi sirkuit pondok (%)
Tegangan tinggi
(KV)
Kisaran ketukan tegangan tinggi
(%)
Tegangan handap
(KV)
50
100
125
160
200
250
315
400
500
630
800
1000
1250
16002000

2500

35

38.5

± 5%
± 2x2,5%
0.4 Dyn11
Yyn0
170
230
270
290
340
410
490
580
690
830
980
1150
1410
17001590

1890

1270/1210
2120/2020
2500/2380
2970/2830
3500/3330
4160/3960
5010/4770
6050/5760
7280/6930
8280
9900
12150
14670
1755019700

23200

2.0
1,80
1,70
1,60
1,50
1.40
1.40
1.30
1.20
1.10
1.00
1.00
0,90
0.800.75

0,75

6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.56.5

6.5

Gambar struktural Tipe S13-M

Struktur trafo 10kv dugi 22kv

ccc

30kv ka 35kv Struktur trafo

aaa

Pabrik:

Inti: sacara épéktip ningkatkeun kinerja no-beban trafo ku cara di handap ieu:

1) Inti didamel tina kualitas luhur perméabel anu berorientasi lambar silikon tiis-digulung sareng bahanna diteukteuk ku cut burs dikawasa dina 0,02mm.

2) Pabrik lambar silikon nyoko kana téknologi "no-upper lapped ',  sacara efektif ningkatkeun kinerja no-beban sareng ngirangan sora.

3). Kaku beusi dihijikeun sareng pita serat kaca épénsial résin-impregnated, sareng bagian handap bak minyak diperketat ku sambel tekanan-tekanan.  It tiasa tahan geter nalika transportasi tanpa aya pergeseran.

Gulungan:

1) Koil-tegangan tinggi (HV) coil nyoko kana struktur interleaved-kontinyu pikeun ningkatkeun karakteristik voltase dina tegangan dampak sareng ngajantenkeun voltase merata.

2) Dina trafo winding aya struktur panduan minyak zigzag sahingga pikeun asik, turunkeun suhu sareng manjangkeun umur jasa

3) Gulungan ngadopsi margin radial "0" dirarancang, garing garing sareng cocog pisan pikeun mastikeun kompak anu saé pisan sareng concentricity tina sadaya gulungan.

 

Tangki minyak sareng asesorisna

1) Tembok tank ngadopsi lambaran waja lega, anu bakal ditilepkeun kana struktur bergelombang tanpa splicing, ku cara ieu las dikirangan sareng kakuatan mékanis ningkat, Samentawis éta, témbok bergelombang ngagaduhan pangaruh anu béda, sareng turunna noise.

2) Sadaya permukaan sealing nganggo bahan panyegelan anu kualitas sareng mesin-presisi.

3) Dina ujung bak aya alur panyegelan ganda, pikeun ngajagaan panyegelan batin anu rusak, sahingga dina jangka panjang manjangkeun umur jasa sareng ningkatkeun reliabilitas segel.

t

Fitur

S13-M trafo hemat énergi signifikan, sirkuit magnét seragam, low no-load loss, low noise, low suhu naékna, efisiensi tinggi, pangaruh hemat énergi signifikan tina trafo distribusi. Ngagunakeun bahan inti anu anyar, sareng sebaran seragam sirkuit magnét, pisan ngirangan arus éksitasi beban sareng karugian henteu-beban. Salaku inti tina konstruksi tilu-seam serong, janten operasi anu dipercaya, ukuran alit, beurat enteng, sareng sayogi pikeun daérah padumukan, jalan komersial, perusahaan industri sareng pertambangan sareng tujuan Daya sareng pencahayaan padesaan.
Umur palayanan anu panjang, inti trafo kalayan bahan inti anu énggal, sareng ngirangan pisan karugian sacara nyata manjangan umur trafo.

Sidik leutik, inti na didamel tina kualitas luhur gulungan tiis gandum berorientasi lambar baja silikon; gulungan tegangan tinggi, rendah didamel tina kawat tambaga bébas oksigén kualitas sareng struktur prosés taktik multilayer; Sadaya pengikat dianggo perawatan rileks khusus, kakuatan mékanis anu luhur, sareng ukuran trafo alit, beurat enteng, sareng tank anu disegel lengkep, tiasa seueur dianggo dina sagala rupa lingkungan.


  • Saméméhna:
  • Teras: