S11-M Minyak immersed trafo outdoor

Pedaran pondok:

  • Produk ieu sasuai kana standar standar nasional GB1094.1-2013 (IEC 60076) trafo kakuatan sareng GB / T6451-2015 tilu fase minyak anu lebet kana trafo parameter teknis sareng syarat.
  • Inti beusi didamel tina pelat silikon-baja tiis-digulung tiis. Grup gulungan tegangan-luhur diwangun ku garis tambaga bébas oksigén kualitas luhur sareng éta ngadopsi struktur jinis kendang multi-lapisan. Salaku produk berteknologi tinggi anu dipromosikeun ku nagara,
  • produk ngabogaan seueur kaunggulan sapertos efisiensi tinggi, low loss. Mangpaat sosial na luar biasa sabab bakal ngahémat seueur konsumsi listrik sareng biaya operasional.

Detil Produk

Tanda Produk

Dibandingkeun sareng SZ11 asli, rata-rata leungitna SZ13no-load dikirangan 20% atanapi langkung, arus tanpa beban dikirangan 25% atanapi langkung, biaya operasi turun rata-rata langkung ti 15%

Relatip sareng tipe S11 konvensional / séri S13 tilu-tahap ganda-winding sareng éksitasi gelombang kakuatan trafo saatos regulator tegangan manual, SZ11 SZ13 tipe séri trafo tiasa ngawujudkeun beban, ngalangkungan pengontrol dina trafo kakuatan jarak jauh pikeun ngaluyukeun tegangan, anu tiasa ngawujudkeun regulator tegangan listrik gratis, ngirangan frékuénsi nanjak sareng résiko, cocog pisan pikeun tanaga operasi listrik dina situs.

ttb

Dipeunteun

1. Kapasitas: 10kVA dugi ka 31500kVA

2. Tegangan Tinggi: 3.3kV dugi ka 35kV

3. Métode Konéksi: Pilihan

4. Dipeunteun Tegangan Rendah: 0.4kV 3.15kV 6.3kV 6.6kV10.5kV

5. Frékuénsi dipeunteun: 50Hz

6. rentang ketok HP: ± 2.5%, ± 5%

7. Bahan: Gulungan tambaga lengkep

Kaayaan palayanan Transformer ker distribusi minyak anu dicelupkeun

Jinis alat:

tipe outdoor

Suhu sakitar:

Maksimal

+ 40 ° C

Rata-rata rata-rata 24 jam

+ 35 ° C

Minimum

-25 ° C (-45 ° C nalika mesen detil0

Kalembaban ambient:

Jangkungna luhur permukaan laut dina situs

kirang ti 1000m

Inténsitas lini

kirang ti 8 darajat

Jangkungna luhur permukaan laut

kirang ti 1000m

Pamasangan ambicnt:

Henteu aya lingkungan seuneu, ledakan, gempa sareng korosi kimia.

Parameter téknis S11-M

1. S11-M Tipe 6 ~ 11 kV
Parameter kinerja

Dipeunteun kapasitas (KVA) Kombinasi Tegangan sareng rentang ketok sambungan tina trafo gulungan Leungitna Henteu-beban (W) Leungitna beban (W) Arus-beban ayeuna (%) Impedansi sirkuit pondok (%)
Tegangan tinggi
(KV)
Kisaran ketukan tegangan tinggi
(%)
Tegangan handap
(KV)
30
50
63
80
100
125
160
200
250
315
400
500
630
800
1000
1250
160020002500
6
6.3
6.6
10
10.5
11
± 5%
± 2x2,5%
0.4 Dyn11
Yzn11
Yyn0
80
100
110
130
150
170
200
240
290
340
410
480
570
700
830
970
117015501830
630/600
910/870
1090/1040
1310/1250
1580/1500
1890/1800
2310/2200
2730/2600
3200/3050
3830/3650
4520/4300
5410/5150
6200
7500
10300
12000
145001830021200
1.8
1.6
1.6
1.5
1.4
1.4
1.3
1.2
1.2
1.1
1.1
1.0
0,9
0,8
0,8
0,7
0.60.40.4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4.5
4.5
4.5
4.5
4.55.05.0
Dyn11
Yyn0
6308001000

1250

1600

2000

2500

3150

66.310

10.5

 

± 5%
± 2x2,5%
33.156.3

 

Yd11Dyn11  82010001180

1400

1680

2010

2370

2800

692084609910

11700

14100

16900

19600

23000

0.600.600.60

0,50

0,40

0,40

0,40

0,40

5.5
400050006300 1010.5 3.156.3 345041004890 273003130035000 0.400.400.40

2. S11-M Tipe 20 kV
Parameter kinerja

Dipeunteun kapasitas (KVA) Kombinasi Tegangan sareng rentang ketok sambungan tina trafo gulungan Leungitna Henteu-beban (W) Leungitna beban (W) Arus-beban ayeuna (%) Impedansi sirkuit pondok (%)
Tegangan tinggi
(KV)
Kisaran ketukan tegangan tinggi
(%)
Tegangan handap
(KV)
50
100
125
160
200
250
315
400
500
630
800
1000
1250
160020002500
20
22
24
± 5%
± 2x2,5%
0.4 Dyn11
Yyn0Yzn11 
100
150
170
200
240
290
340
410
480
570
700
830
970
117015501830
1270/1210
2120/2020
2500/2380
2970/2830
3500/3330
4160/3960
5010/4770
6050/5760
7280/6930
8280
9900
12150
14670
175501914022220
2.0
1,80
1,70
1,60
1,50
1.40
1.40
1.30
1.20
1.10
1.00
1.00
0,90
0.800.600.50
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
5.5
6.0
6.0
6.0
6.0
6.06.06.0

3. S11-M Tipe 38.5kV

Parameter kinerja

Dipeunteun kapasitas (KVA) Kombinasi Tegangan sareng rentang ketok sambungan tina trafo gulungan Leungitna Henteu-beban (W) Leungitna beban (W) Arus-beban ayeuna (%) Impedansi sirkuit pondok (%)
Tegangan tinggi
(KV)
Kisaran ketukan tegangan tinggi
(%)
Tegangan handap
(KV)
50
100
125
160
200
250
315
400
500
630
800
1000
1250
160020002500
3538.5 ± 5%
± 2x2,5%
0.4 Dyn11
Yyn0
170
230
270
290
340
410
490
580
690
830
980
1150
1410
170015901890
1270/1210
2120/2020
2500/2380
2970/2830
3500/3330
4160/3960
5010/4770
6050/5760
7280/6930
8280
9900
12150
14670
175501970023200
2.0
1,80
1,70
1,60
1,50
1.40
1.40
1.30
1.20
1.10
1.00
1.00
0,90
0.800.750.75
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.5
6.56.56.5
6308001000

1250

1600

2000

2500

35 ± 5%
± 2x2,5%
3.156.310.5

 

Yd11 8309801150

1400

1690

2170

2560

7860940011500

13900

16600

18300

19600

0.650.650.65

0,55

0,45

0,45

0,45

6.5
315040005000

6300

3538.5  ± 5%
± 2x2,5%
3.156.310.5 304036104320

5240

230002730031300

35000

0.450.450.45

0,45

7.07.07.0

8.0

80001000012500

16000

20000

25000

31500

3538.5  ± 5%
± 2x2,5%
3.153.36.3

6.6

10.5

YNd11 7200870010000

12100

14400

17000

20200

384004530053800

65800

79500

94000

112000

0.350.350.3

0.3

0.3

0,25

0,25

8.08.08.0

8.0

8.0

10.0

10.0

Gambar struktural Tipe S11-M

fg

Fungsi Utama Sareng Fitur

1. Tegangan low-winding nyaéta struktur silinder atanapi spiral, kalayan kakuatan mékanis anu tinggi sareng résistansi circuit-pondok anu saé.

2. Tangki minyak bergelombang diadopsi pikeun ngagentos konservator minyak. Panutup bak minyak sareng bak minyak sadayana dilas di sapanjang ujung atanapi diikat ku baud, sahingga manjangkeun umur jasa tina minyak trafo.

3. Saatos panyabutan minyak, panyabutan bordir sareng pangobatan fosfat, produk disemprot ku tilu kali buku dasar sareng hiji waktos cet réngsé di jero sareng luar. Produkna buktina kabut uyah, buktina panas beueus sareng buktina jamur, anu tiasa nyumponan sarat khusus tina metalurgi, sistem pétrokimia sareng daérah baseuh sareng tercemar. Éta geulis tur dipercaya.

4. Tangki minyak trafo sapinuhna disegel, sareng dilengkepan tekanan ngirangan klep, sinyal thermometer, gas relay, jsb numutkeun sarat standar pikeun mastikeun operasi anu aman tina trafo.

5. Rangkaian produk ieu katingalina saé, ukuranana leutik, sareng tiasa ngirangan area pamasangan. Mangrupikeun produk distribusi gratis perawatan-gratis.

6. Kami nganggo coil spiral kalayan jalur minyak bujur pikeun ngajantenkeun pangaruh pendinginan interior anu langkung saé;

e

  • Saméméhna:
  • Teras: