Warta Perusahaan

  • What is the difference between civil substation and box substation

    Naon bedana gardu sipil sareng gardu kotak

    Parobihan kotak langkung diuntungkeun di nagara urang, panggunaan beuki seueur, gardu sipil sareng gardu kotak naon bédana, kami henteu jelas, listrik Nuo ieu di handap pikeun anjeun milah jawaban, tingali babarengan. (1) Siklus pamasangan variabel tipe kotak pondok, ...
    Maca deui
  • What is a secondary precast chamber

    Naon rohangan precast sekundér

    Mimiti, urang kedah terang yén kabin prefabrikasi peralatan primér mangrupikeun parangkat anu ngalengkepan fungsi generasi, transmisi sareng distribusi, anu ogé kalebet kabin prefabrikasi pembangkit, pemutus sirkuit, trafo arus sareng tegangan, transformasi .. .
    Maca deui
  • What are the electrical appliances in the photovoltaic grid-connected cabinet?

    Naon alat-alat listrik dina kabinet anu disambungkeun grid fotovoltaic?

    Dina taun-taun ayeuna, photovoltaic parantos ngembangkeun gancang. Salaku industri énergi anyar anu kawéntar, sacara bertahap parantos hirup urang. Diantarana, fotovoltaik taneuh utamina dipasang di daérah pagunungan, gurun, daérah tatangga sareng daérah sanés kanggo ngamangpaatkeun lahan anu kosong. Anu disebarkeun ...
    Maca deui
  • The structure of the prefabricated cabinet

    Struktur kabinet prefabrikasi

    Kabin prefabrikasi sékundér dina catu daya kota di handapeun premis pertumbuhan anu tetep tetep catu daya stabil, mastikeun catu daya pikeun sakumna kota, di sababaraha kota tingkat dua, tekanan pangwangunan grid listrik langkung ageung, kinerja utami nyaéta: pangwangunan h ...
    Maca deui
  • The structural characteristics and principle of the inflatable cabinet

    Karakteristik strukturna sareng prinsip kabinét kembung

    Kabinet karat dianggo langkung seueur dina sababaraha taun terakhir, pangwangunanna langkung gancang, seueur bodas listrik masih teu terang ciri strukturna sareng prinsip kabinet karat, listrik ieu pikeun nyaritakeun ngeunaan. Karakteristik struktural tina 1. Kabin ...
    Maca deui
  • The internal structure of the ring cage     

    Struktur internal kandang cincin     

    Struktur internal kandang cincin (1) kandang cincin diwangun ku opat bagian: kamar saklar, rohangan sekering, kamar mékanisme operasi sareng kamar kabel (chassis). (2) Ruang saklar diwangun ku unggal sirkuit fungsional (kalebet grounding switch sareng load switch) anu disegel dina kuring ...
    Maca deui
  • The function, function and principle of anti-islanding-device of photovoltaic power station

    Fungsi, fungsi sareng prinsip anti-pulau-alat tina stasiun kakuatan fotovoltaik

    Kalayan kamekaran The Times sareng kanaékan permintaan listrik, pembangkit listrik fotovoltaik janten langkung populér. Fenomena isolasi disababkeun ku tegangan atanapi frékuénsi anu teu normal di pembangkit listrik photovoltaic bakal ngarusak kasalametan masarakat sareng personil perawatan po ...
    Maca deui
  • The difference between the SRM16 inflatable cabinet and the KYN28 middle  cabinet

    Beda antara kabinét kembung SRM16 sareng kabinet tengah KYN28

    Insulated sapinuhna sareng pinuh disegel jeung pinuh inflated, disebut kabinet inflatable; Kabinet tengah, kabinet tegangan tinggi tengah, nyaéta pemutus sirkuit tiasa ditarik, tina titik-titik ieu pikeun nganalisis bédana antara kabinet karat sareng kabinet tengah, kuring ngarep-ngarep ...
    Maca deui
  • The difference between the ring cage and the ring net cabinet

    Bédana antara kandang cincin sareng kabinet ring ring

    Ku kamekaran kakuatan anu ningkat, beuki seueur tempat pikeun nganggo kandang cincin sareng kabinet jaringan cincin, seueur waé kana listrik alit bodas, henteu ngartos kandang cincin sareng kabinet jaring ring dina tungtungna naon bédana, dinten ieu pikeun nyaritakeun anjeun ngeunaan bédana antara aranjeunna. Jaring ...
    Maca deui
  • The difference between ring net cabinet and aerated cabinet?

    Beda antara kabinet bersih ring sareng kabinet aerasi?

    Lemari cincin bolong digolongkeun kana aplikasi. Ngarujuk kana kanyataan yén saklar kedah aya dina jaringan ring. Kaseueuran switchgear ieu nyaéta switchgear beban sareng kombinasi kabinet listrik kalayan arus anu dipeunteun henteu langkung ti 630A. Éta kagolong kana alat distribusi sekundér ...
    Maca deui
  • The difference between cable branch box and ring net box

    Beda antara kotak cabang kabel sareng kotak net ring

    Ayeuna pamekaran industri listrik, panggunaan beuki seueur tempat, seueur jalma anu henteu tiasa nyaritakeun kotak cabang kabel sareng kandang cincin, ieu Ming Qi ieu bakal nyarioskeun bédana antara kotak cabang kabel sareng kandang cincin. Fungsi utama kotak cabang kabel nyaéta nyangcang atanapi tran ...
    Maca deui
  • The difference between American type and European type

    Bédana antara jinis Amérika sareng jinis Éropa

    Transformasi kotak Photovoltaic dibagi kana Amérika Serikat sareng Éropa, janten naon bédana antara dua? Listrik Nuo ieu ka anjeun nyortir sababaraha inpormasi pikeun ngajelaskeun bédana kotak fotovoltais Amérika sareng kotak Éropa. Sacara umum, volume ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4