Naon résistansi angin sareng tekanan tina kabin precast?

Salawasna parantos janten salah sahiji fokus masarakat, tank prefabrikasi sacara umum diwangun ku modul dasar, modul kotak buleud, modul atap sareng asesoris pamasangan sareng sajabina, utamina ku pengikat sambatan antara sababaraha modul, janten anjeun kedah analisa résistansi angin kabin prefabrikasi sareng kapasitas bantalan, jumlah optimal antara modul kedah sumping kana baud, ku cara sambungkeun samberan, janten masing-masing modul diantawis langkung stabil.

1, analisa gaya

Kabin prefabrikasi gaduh kakuatan maksimal nalika diangkat sareng nalika gaya angin sakitar 12, janten peryogi dianalisis pikeun dua kaayaan ieu.

Dina kaayaan normal, kabin prefabrikasi diangkut ku truk, numutkeun analisis setrés strukturna nalika angkat, setrés panggedéna tank precast nalika mobilna muter, numutkeun peraturan, kecepatan maksimum nalika mobil dina gilirannana henteu tiasa ngaleuwihan 30 km / jam , janten tiasa ngagambar ku itungan, supados tanki precast moal ngahasilkeun deformasi dina juru, anjeun kedah nganggo kotak gigir sakitar 48,

12 baud sakitar bingkai tungtung pikeun ngahontal pangaruh pengetatan.

Salaku tambahan kana kakuatan nalika transportasi, kabin prefabrikasi kedah nanggung tekanan ageung dina kasus gaya angin 12, kecepatan angin maksimum tiasa dugi ka 34km / jam, sareng angin dasarna konséntrasi dina hiji sisi, tapi arah angin henteu salawasna sami, janten masing-masing sisi kedah diétang numutkeun standar anu paling luhur.

Saatos itungan, jumlah minimum baut dina saban gigir kedah 48, sareng panggunaan baut M12 tiasa langkung épéktip pikeun ngalereskeun.

2. simulasi résistansi angin

Modél prefabrikasi ogé kedah disimulasikeun sareng diitung ngalawan angin nalika dioperasikeun pikeun kéngingkeun data anu akurat.

Résistansi angin sareng kapasitas bantalan tekanan tina kabin prefabrikasi utamina diulik dina arah gaya angin tina kabin prefabrikasi. Ku simulasi gaya kakuatan angin tina kabin prefabrikasi, deformasi kabin prefabrikasi diala, sahingga setrés maksimal tina kabin prefabrikasi kirang tina wates hasil ngahasilkeun sadaya struktur waja.

Ku itungan, setrés maksimum kabin tiasa ngahontal 198.87MPa nalika angin ngahontal tingkat 12. setrés na konséntrasi, janten déformasi na leutik nalika setrés kabinna sahandapeun 80MPa.

3. Analisis kacindekan

Ngaliwatan sababaraha modul pamasangan sambungan tank prefabrikasi, ngagunakeun samberan pikeun dibereskeun antara modul, kamampuan compressive, sacara efektif tiasa ningkatkeun bolts install sacara merata, mangrupikeun konci pikeun ningkatkeun kapasitas bantalan, kakawasaan prosés prosés konstruksi tank prefabrikasi anu penting pisan, ngalangkungan itungan di luhur, tiasa dicindekkeun yén ukuran baud sareng jarak anu kedah dianggo,

Pamasangan presisi tiasa dilakukeun.

Ngalangkungan analisa di luhur ngeunaan résistansi angin sareng kapasitas beban-kabin tina kabin prefabrikasi, kabin prefabrikasi moal nyababkeun seueur teuing deformasi dina prosés angkat sareng transportasi, ogé dina kasus kakuatan angin anu kaleuleuwihi, sareng karugian anu pakait bakal dikirangan.


Waktos Post: Apr-19-2021