Naon kabin prefabrikasi fotovoltaik, manpaat sareng ciri na?

Kalayan popularitas pembangkit listrik photovoltaic, aya sababaraha patarosan penting ngeunaan modul prefabrikasi fotovoltaik pikeun stasiun listrik fotovoltaik. Naon modul prefabrikasi fotovoltais? Naon manpaatna?

Naon modul prefabrikasi fotovoltais?

Dumasar kana konsép inti "distribusi standar", Grid Nagara ngaluncurkeun gardu pinter luar. Panerapan struktur kabin na parantos janten ukuran penting pikeun pangwangunan alat pamawa sekunder tina gardu pinter.

Kalayan gancangna pangwangunan grid pinter, laju pangwangunan substation kawilang kasép. Dina raraga nyepetkeun siklus pangwangunan gardu pinter, State Grid Corporation of China ngempelkeun modeu konstruksi gerbang distribusi standar.

Ngaliwatan program "desain standarisasi, pamrosésan pabrik sareng konstruksi perakitan", gardu pinter (kabin prefabrikasi fotovoltaik) tiasa gancang diwanohkeun sareng dilarapkeun.

Mangrupikeun perwujudan penting tina téknologi anyar, bahan énggal sareng alat anyar aplikasi gardu pinter. Kusabab tingkat integrasi anu luhur, desain pesawat umum trafo kotak dioptimalkeun pisan.

Éta diwangun ku kabin prefabrikasi fotovoltaik, kabinét panel peralatan sékundér (atanapi rak), kabin fasilitas bantu sareng sanésna. Éta ngalengkepan produksi, perakitan, pendawaian, debugging sareng padamelan sanésna di pabrik, sareng diangkut ka situs proyék sacara sadayana, ayana dina dasar pamasangan.

Kabin prefabrikasi fotovoltaik sareng alat sékundér di jero sadar yén sérét kumplit peralatan sékundér diintegrasikeun ku pabrikan pikeun ngawujudkeun pamrosésan pabrik, ngirangan kabel sékundér dina situs, ngirangan desain, konstruksi, komisioning, beban damel, nyederhanakeun padamelan pangropéa, pondok siklus konstruksi, sareng sacara épéktip ngadukung pangwangunan gancang jaringan listrik.

Kaunggulan tina Kabin Prefabrikasi PV?

Dibandingkeun sareng gardu konvensional, kabin prefabrikasi ngagabungkeun peralatan sékundér sacara efektif tiasa ngirangan daérah gedong. Kabin prefabrikasi dikombinasikeun alat sekundér nganggo metode pamrosésan pabrik sareng angkat tempat dina tempat.

Ngaleungitkeun struktur, masonry, hiasan, pamasangan listrik sareng tautan sanés dina prosés pangwangunan, sacara efektif ngirangan polusi lingkungan, sacara épéktip mastikeun kasalametan sareng reliabilitas alat.

Dina waktos anu sasarengan, prosés pangirangan ningkat, sareng modeu pangwangunan sérial tradisional dirobih janten modeu konstruksi paralel, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun éfisiénsi desain sareng konstruksi, sacara épéktip tiasa nyéépkeun waktos konstruksi, sareng ogé ngirangan pisan dina situs commissioning proyék pakakas sekundér.

Kusabab kabin prefabrikasi dirakit ku bahan terpadu anu ramah lingkungan sareng disimpen dina interval distribusi, panjangna lampu / kabel sékundér tiasa sacara efektif dikirangan, sahingga ngirangan biaya proyek.

Naon ciri kabin prefabrikasi fotovoltaik?

Kalayan ciri téknis standarisasi, modularization sareng prefabrication, pabrikna tiasa ngarobih ukuran khusus numutkeun kabutuhan aktual tina kabinet peralatan, supados adaptasi sareng operasi normal alatna.

Standarisasi: ukuran kabin prefabrikasi kedah ngarujuk kana ukuran wadah standar sareng janten leres ditingkatkeun pikeun nyumponan sarat pakakasna. Dina raraga mempermudah operasi normal pakakas langkung épéktip, éta bakal ngahontal standarisasi anu pakait.

Modularization: numutkeun fungsi anu béda pikeun pakakas internal, kabin prefabrikasi tiasa dibagi kana modul sapertos kabin peralatan umum, kabin peralatan spacer, kabin catu daya AC / DC sareng kabin batréna, sareng sajabana Dina modul anu béda, éta tiasa dibagi kana sababaraha sub-modul numutkeun tingkat voltase anu béda.

Prefabrikasi: struktur kabin prefabrikasi, pamasangan alat internal, sambungan antara alat internal, kabel sareng kabel optik antara alat internal diolah ku prefabrikasi pabrik, sareng pamasangan, kabel sareng komisioning sadaya alat nyaéta réngsé di pabrik.

Kabin prefabrikasi sareng alat internalna diangkut ka situs gardu salaku sadayana, sareng épisiénsi pangwangunan dina situs ditingkatkeun pikeun ngahontal tujuan ngirangan siklus konstruksi tina gardu pinter!


Waktos Post: Apr-19-2021