Naon bedana gardu sipil sareng gardu kotak

Parobihan kotak langkung diuntungkeun di nagara urang, panggunaan beuki seueur, gardu sipil sareng gardu kotak naon bédana, kami henteu jelas, listrik Nuo ieu di handap pikeun anjeun milah jawaban, tingali babarengan.

(1) Siklus pamasangan variabel tipe kotak pondok, anu tiasa nyingkat waktos ruang distribusi kakuatan sipil lami ku hiji waktos;

(2) daérah alit, sapertos ruang distribusi trafo lami ngalangkungan luas langkung ti l00m2, sareng parobihan tipe kotakna sakitar 30m2;

Nanging, parobihan tipe kotak teu tiasa sacara lengkep ngagentos ruang distribusi.

Sanaos trafo tipe kotak ngagaduhan kaunggulan di luhur, éta tetep ngagaduhan seueur kakurangan.

Naon bedana gardu sipil sareng gardu kotak

Kotak trafo Photovoltaic mangrupikeun pabrik alat-alat distribusi kakuatan kompak di jero ruangan sareng outdoor anu ngahijikeun switchgear-voltase tinggi, trafo distribusi sareng alat distribusi tegangan-low numutkeun skéma sambungan kabel anu tangtu.

Éta ngagaduhan séri kaunggulan sapertos set lengkep anu kuat, volume sakedik, kirang padamelan, lebet kana pusat beban, ningkatkeun kualitas catu daya, ngirangan karugian, siklus transmisi kakuatan anu pondok, lokasi anu fleksibel, adaptasi anu kuat pikeun lingkungan, instalasi sareng panggunaan anu merenah, operasi aman tur dipercaya, kirang investasi, pangaruh gancang jsb.

Kotak tiasa dipasang dina trotoar, daérah héjo, parapatan jalan, tempat cicing, pabrik produksi, gedong luhur, jst.
Kalayan kapasitas anu sami, transformasi kotak nutupan legana ngan ukur 1/5 ~ 1/10 daérah anu dikuasai ku stasiun rékayasa sipil, sareng ngirangan pisan jumlah desain sareng konstruksi rékayasa. Salaku tambahan, transformasi kotak tiasa ngabebaskeun pangguna tina ngalamar proyék infrastruktur, ngirangan prosedur persetujuan, sareng ngahontal kirang investasi sareng hasil gancang.


Waktos Post: Apr-19-2021