Warta

  • What is the wind and pressure resistance of the precast cabin?

    Naon résistansi angin sareng tekanan tina kabin precast?

    Salawasna parantos janten salah sahiji fokus masarakat, tank prefabrikasi sacara umum diwangun ku modul dasar, modul kotak buleud, modul atap sareng asesoris pamasangan sareng sajabina, utamina ku pengikat sambatan antara sababaraha modul, janten anjeun kedah analisa kabin prefabrikasi ...
    Maca deui
  • What is the photovoltaic prefabricated cabin, benefits and characteristics?

    Naon kabin prefabrikasi fotovoltaik, manpaat sareng ciri na?

    Kalayan popularitas pembangkit listrik photovoltaic, aya sababaraha patarosan penting ngeunaan modul prefabrikasi fotovoltaik pikeun stasiun listrik fotovoltaik. Naon modul prefabrikasi fotovoltais? Naon manpaatna? Naon modul prefabrikasi fotovoltais? Dina dasar ...
    Maca deui
  • What is the difference between civil substation and box substation

    Naon bedana gardu sipil sareng gardu kotak

    Parobihan kotak langkung diuntungkeun di nagara urang, panggunaan beuki seueur, gardu sipil sareng gardu kotak naon bédana, kami henteu jelas, listrik Nuo ieu di handap pikeun anjeun milah jawaban, tingali babarengan. (1) Siklus pamasangan variabel tipe kotak pondok, ...
    Maca deui
  • What is a secondary precast chamber

    Naon rohangan precast sekundér

    Mimiti, urang kedah terang yén kabin prefabrikasi peralatan primér mangrupikeun parangkat anu ngalengkepan fungsi generasi, transmisi sareng distribusi, anu ogé kalebet kabin prefabrikasi pembangkit, pemutus sirkuit, trafo arus sareng tegangan, transformasi .. .
    Maca deui
  • What are the intelligent measurement and control devices of 35kV photovoltaic box transformer?

    Naon alat pangukuran sareng kontrol anu cerdas tina 35kV trafo kotak trafo?

    Naon alat pangukuran sareng kontrol anu cerdas tina trafo kotak tina stasiun kakuatan fotovoltaik 35kV? Sacara umum, aya alat ukur sareng kontrol dina kakuatan, gas, lingkungan, kaamanan sareng aspék sanés. Alat-alat ieu tiasa ngumpulkeun, ngirimkeun sareng ngarobih data tina tran ...
    Maca deui
  • What are the electrical appliances in the photovoltaic grid-connected cabinet?

    Naon alat-alat listrik dina kabinet anu disambungkeun grid fotovoltaic?

    Dina taun-taun ayeuna, photovoltaic parantos ngembangkeun gancang. Salaku industri énergi anyar anu kawéntar, sacara bertahap parantos hirup urang. Diantarana, fotovoltaik taneuh utamina dipasang di daérah pagunungan, gurun, daérah tatangga sareng daérah sanés kanggo ngamangpaatkeun lahan anu kosong. Anu disebarkeun ...
    Maca deui
  • The structure of the prefabricated cabinet

    Struktur kabinet prefabrikasi

    Kabin prefabrikasi sékundér dina catu daya kota di handapeun premis pertumbuhan anu tetep tetep catu daya stabil, mastikeun catu daya pikeun sakumna kota, di sababaraha kota tingkat dua, tekanan pangwangunan grid listrik langkung ageung, kinerja utami nyaéta: pangwangunan h ...
    Maca deui
  • The structural characteristics and principle of the inflatable cabinet

    Karakteristik strukturna sareng prinsip kabinét kembung

    Kabinet karat dianggo langkung seueur dina sababaraha taun terakhir, pangwangunanna langkung gancang, seueur bodas listrik masih teu terang ciri strukturna sareng prinsip kabinet karat, listrik ieu pikeun nyaritakeun ngeunaan. Karakteristik struktural tina 1. Kabin ...
    Maca deui
  • The principle and structure of European type box transformer are introduced in detail

    Prinsip sareng struktur trafo kotak tipe Éropa dikenalkeun sacara jéntré

    Langkung seueur tempat nganggo perobihan kotak fotovoltais, parobihan kotak sareng dibagi kana parobihan kotak Éropa sareng parobihan kotak Amérika, listrik Nuo ieu kanggo ngenalkeun prinsip sareng struktur parobihan kotak Éropa sacara jéntré, kuring ngaharepkeun ngabantosan anjeun. Gantung tipe kotak Éropa sareng tradi ...
    Maca deui
  • The internal structure of the ring cage     

    Struktur internal kandang cincin     

    Struktur internal kandang cincin (1) kandang cincin diwangun ku opat bagian: kamar saklar, rohangan sekering, kamar mékanisme operasi sareng kamar kabel (chassis). (2) Ruang saklar diwangun ku unggal sirkuit fungsional (kalebet grounding switch sareng load switch) anu disegel dina kuring ...
    Maca deui
  • The function, function and principle of anti-islanding-device of photovoltaic power station

    Fungsi, fungsi sareng prinsip anti-pulau-alat tina stasiun kakuatan fotovoltaik

    Kalayan kamekaran The Times sareng kanaékan permintaan listrik, pembangkit listrik fotovoltaik janten langkung populér. Fenomena isolasi disababkeun ku tegangan atanapi frékuénsi anu teu normal di pembangkit listrik photovoltaic bakal ngarusak kasalametan masarakat sareng personil perawatan po ...
    Maca deui
  • The difference between the SRM16 inflatable cabinet and the KYN28 middle  cabinet

    Beda antara kabinét kembung SRM16 sareng kabinet tengah KYN28

    Insulated sapinuhna sareng pinuh disegel jeung pinuh inflated, disebut kabinet inflatable; Kabinet tengah, kabinet tegangan tinggi tengah, nyaéta pemutus sirkuit tiasa ditarik, tina titik-titik ieu pikeun nganalisis bédana antara kabinet karat sareng kabinet tengah, kuring ngarep-ngarep ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4