MNS Disegel Tegangan Rendah Dina Ruangan Ditarik ku Switchgear

Pedaran pondok:

  • MNS mangrupikeun jenis anu dimodulasi sareng multifungsi disegel tegangan low nyebarkeun switchgear. Hal ieu digunakeun dina sistem tegangan handap di handap 4000A anu peryogi operasi anu dipercaya pisan, sapertos minyak bumi metalurgi, industri kimia, perusahaan tambang sareng sajabina.
  • Struktur awakna fleksibel. Éta tiasa masang komponén tina tipena béda sareng spésifikasi dina bilik numutkeun paménta konsumén atanapi sababaraha waktos jasa; sagala rupa jinis unit pakan tiasa dilereskeun dina hiji bilik atanapi sakaligus cubicle numutkeun konsumen anu béda.
  • Sistem produk didesain kanggo nyayogikeun reliabilitas sareng kaamanan anu luhur. Standar Pelatihan: IEC60439 GB7251.1.

Detil Produk

Tanda Produk

MNS Sealed Indoor Low Voltage Withdrawable Switchgear

Spésifikasi téknis

Barang

Unit

Data

Dipeunteun tegangan

V

400/690

Dipeunteun tegangan insulasi

V

690/1000

Dipeunteun frékuénsi

Hz

50/60

Dipeunteun bar beus utama max. ayeuna

A

5500 (IP00), 4700 (IP30)

Dipeunteun waktos pondok tahan arus bar beus utama (1s)

kA

100

Dipeunteun puncak waktos pondok tahan ayeuna tina beus utama

kA

250

Dipeunteun beus bar beus ayeuna

A

1000 (IP30)

Dipeunteun puncak waktos pondok tahan arus bar beus distribusi

kA

95

Gelar panyalindungan

IP30, IP40

Kaayaan palayanan

Kaayaan jasa normal tina switchgear sapertos kieu:
Suhu sakitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (numutkeun dikurangan 15 kelas jero rohangan) -5 ° C
Kalembaban ambient:
Rata-rata asor relatif sapopoé kirang ti 95%
Rata-rata kalembaban rata-rata bulanan kirang ti 90%
Jangkungna luhur permukaan laut dina situs kirang ti 1000m
Inténsitas lini kirang ti 8 darajat
Jangkungna luhur permukaan laut kirang ti 2000m

Produk ieu henteu kedah dianggo dina kaayaan seuneu, ledakan, gempa sareng lingkungan korosi kimia.

MNS323

Diménsi garis besar saklar MNS :

Kaayaan jasa normal tina switchgear sapertos kieu:
Suhu sakitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (numutkeun dikurangan 15 kelas jero rohangan) -5 ° C
Kalembaban ambient:
Rata-rata asor relatif sapopoé kirang ti 95%
Rata-rata kalembaban rata-rata bulanan kirang ti 90%
Jangkungna luhur permukaan laut dina situs kirang ti 1000m
Inténsitas lini kirang ti 8 darajat
Jangkungna luhur permukaan laut kirang ti 2000m

Produk ieu henteu kedah dianggo dina kaayaan seuneu, ledakan, gempa sareng lingkungan korosi kimia.

mns2

1. Dimensi cubicle pusat kakuatan (PC)

Jangkungt H (mm)

Lebar B (mm)

Jerona (mm)

Babasan

T

T1

T2

2200

400

1000

800

200

Arus ngaliwatan beus-bar utama

2200

400

1000

800

200

630A, 1250A

2200

600

1000

800

200

2000A, 2500A

2200

800

1000

800

200

2500A, 3200A

2200

1000

1000

800

200

3200A, 4000A

2200

1200

1000

800

200

4000A

2.Diménsi pusat kontrol motor (PKS) bilik

Height H (mm) Lebar (mm) Jerona (mm) Babasan
B B1 B2 T T1 T2
2200 1000 600 400 1000/800/600 400 600/400/200 Operasi payun
2200 800 600 200 1000/800/600 400 600/400/200
2200 600 600 0 1000/800 400 600/400
2200 1000 600 400 1000 400 200 Operasi payun sareng tukang
2200 800 600 200 1000 400 200

1. PC cubicle center Pusat distribusi daya)

2. laci PKS (Pusat kontrol motor) dibagi kana 5 jinis ieu:

图片31111

Unit

Height (mm)

Lebar (mm)

jero (mm)

8E / 4

200

150

400

8E / 2

200

300

400

8E

200

600

400

16E

400

600

400

24E

600

600

400

Unit

8E / 4

8E / 2

8E

16E

24E

Jumlah maksimum unit pikeun nampung

36

18

9

4

3

3. Struktur saklar kaluar

Struktur cecekelan Operasi

mns4

Operasi cecekelan 8E / 4 sareng 8E

mns5

8E 16E 24E operasi cecekelan

Formulir ngagabungkeun normal

MNS Sealed Indoor Low Voltage Withdrawable Switchgear 1

  • Saméméhna:
  • Teras: