Déwan Distribusi Tegangan JXF Lemah

Pedaran pondok:

  • Papan distribusi ieu cocog pikeun tilu-tahap tilu-kawat, tilu-fase opat-kawat, sistem tilu-kawat tilu-fase 50 / 60Hz, 500V atanapi langkung handap, henteu langkung ageung tibatan arus beban 250A.
  • Hal ieu digunakeun pikeun ngendalikeun sistem distribusi, panyalindungan kabocoran, sareng sababaraha kontrol sareng panangtayungan overloading motor, sirkuit pondok, kirang fase.
  • Kotak ieu ngagaduhan desain anu wajar, ukuran alit, penampilan anu saé, performa anu dipercaya, janten seueur dianggo dina metalurgi, bénsin, kaséhatan médis, navigasi, gedong, mal, sakola, pangwangunan kota.
  • Dipasang dina témbok, dipasang témbok, sareng kotak ker 3 pilihan

Detil Produk

Tanda Produk

2

Kaayaan palayanan dewan distribusi tegangan rendah JXF

Kaayaan jasa normal tina switchgear sapertos kieu:
Suhu sakitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (numutkeun dikurangan 15 kelas jero rohangan) -5 ° C
Kalembaban ambient:
Rata-rata asor relatif sapopoé kirang ti 95%
Rata-rata kalembaban rata-rata bulanan kirang ti 90%
Inténsitas lini kirang ti 8 darajat
Jangkungna luhur permukaan laut kirang ti 2000m

Produk ieu henteu kedah dianggo dina kaayaan seuneu, ledakan, gempa sareng lingkungan korosi kimia.

Diménsi garis besar sareng pamasangan

jxf1
jxf2

JXF Dimension (Dukungan pikeun adat)

Spésifikasi H W D

2520/14

250

200

140

3025/14

300

250

140

3025/18

300

250

180

3030/14

300

300

140

3030/18

300

300

180

6040/23

600

400

230

6050/14

600

500

140

6050/20

600

500

200

6050/23

600

500

230

7050/16

700

500

160

7050/20

700

500

200

7050/23

700

500

230

4030/14

400

300

140

4030/20

400

300

200

5040/14

500

400

140

5040/20

500

400

200

5040/23

500

400

230

6040/14

600

400

140

6040/20

600

400

200

8060/20

800

600

200

8060/23

800

600

230

8060/25

800

600

250

10080/20

1000

800

200

10080/25

1000

800

250

10080/30

1000

800

300


  • Saméméhna:
  • Teras: