Jp Kabinet Distribusi Terpadu

Pedaran pondok:

  • Hiji set lengkep unit distribusi kakuatan luar tilu-tahap AC 50 / 60Hz sareng voltase dipeunteun 400V, lumaku pikeun kisi daya padesaan sareng padesaan, dianggo pikeun kendali, kompensasi sareng pengukuran kaluaran trafo 10KV kana trafo.
  • Éta sadar kontrol beban, maca méter, pangropéa jarak jauh, alarm maling anti listrik, kontrol pembayaran tina muatan listrik sareng fungsi sanésna kana sirkuit, aya pemutus sirkuit udara anu dianggo pikeun ngarobih beban dina switch chamber;
  • Ganti santunan relatifber dilengkepan muti-tahap dinamis alat kompénsasi daya relatif anu bébas sareng s panjangekahirupan bijil,
  • Akontrol utomated, merenah pikeun dipasang, éta ngirangan investasi ,.
  • Switchboard luar ieu cocog sareng standar GB / 1.1-2005, GB / 15576-2008. IEC439jeung sajabana.

Detil Produk

Tanda Produk

JP

Kaayaan palayanan switchboard luar tipe JP

Kaayaan jasa normal tina switchgear sapertos kieu:
Suhu sakitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (numutkeun dikurangan 15 kelas jero rohangan) -25 ° C
Kalembaban ambient:
Rata-rata asor relatif sapopoé Langkung ti 50%
Rata-rata kalembaban rata-rata bulanan Langkung ti 50%
Inténsitas lini kirang ti 8 darajat
Jangkungna luhur permukaan laut kirang ti 1000m

Produk ieu henteu kedah dianggo dina kaayaan seuneu, ledakan, gempa sareng lingkungan korosi kimia.

Spésifikasi téknis tina JP luar switchboard

Nami Unit Parameter
Kapasitas trafo KVA 30-400
Dinilai tegangan kerja V AC400
Sirkuit bantu voltase operasi V AC220, AC380
Dipeunteun frékuénsi Hz 50/60
Dipeunteun ayeuna A ≤630
Dipeunteun arus kabocoran mA 30-300 Disaluyukeun
Kelas panyalindungan IP54

Gambar struktural switchboard luar tipe JP

jp1
jp2

Fitur struktur

• Pamakéan struktur sandwich honeycomb tina stainless steel panels ganda-komposit, tahan seuneu, perlindungan lingkungan, insulasi termal, sipat anti kondensasi

• Kuatna permukaan anu luhur permukaan lemes sakumaha eunteung, balok pemasangan internal (papan) pikeun prosés galvanisasi dip panas, pikeun mastikeun yén dua puluh taun henteu karat;

• Casing hareup kabuka, operasi ramah-pangguna sareng perawatan, elastis tinggi di sakitar panto ditaplokkeun sareng corétan kedap anti sepuh, dilengkepan ku unggal ngiuhan dua panto panto, konci Ming kalayan usaha nyegah karat badai karat;

• Closed kalayan segel kamar méteran hartosna; sisi kotak kabel asup kalayan hujan nyegah-awak asing ngaliwatan tabung,

• liang ventilasi punch handapeun sareng liang éntri kabel, luhur ku saluran sareng layar, tahan cai, karat, debu, fungsi awak asing, kelas perlindungan: IP54.


  • Saméméhna:
  • Teras: