Distribusi kakuatan-voltase low GGJ kompénsasi kakuatan réaktif kabinet terpadu

Pedaran pondok:

  • Akasaluyuan sareng prinsip kasalametan, ékonomi, alesan sareng reliabilitas.
  • Berlaku pikeun jaringan kota, transformasi jaringan kakuatan padesaan, perusahaan industri sareng pertambangan, penerangan jalan, tempat padumukan, jst.
  • Lumaku pikeun AC 50/ 60Hz, dipeunteun tegangan 400V (tiasa disaluyukeun numutkeun standar nasional lokal), kalayan distribusi kakuatan, kontrol, perlindungan, Multi-fungsional outdoor kotak distribusi terpadu kalayan kompensasi kakuatan réaktif, metering énergi listrik, jsb.tiasa tambahkeun fungsi panyalindungan kabocoran.
  • Produk éta saluyu sareng GB7251.1, IEC439. Éta mangrupikeun setélan tegangan-handap idéal anu sampurna dina transformasi jaringan listrik ayeuna.

Detil Produk

Tanda Produk

ggj code

Kaayaan palayanan GGJ Indoor Low Voltage Switchgear

Kaayaan jasa normal tina switchgear sapertos kieu:
Suhu sakitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (numutkeun dikurangan 15 kelas jero rohangan) -5° C
Kalembaban ambient:
Rata-rata asor relatif sapopoé kirang ti 95%
Rata-rata kalembaban rata-rata bulanan kirang ti 90%
Inténsitas lini kirang ti 8 darajat
Jangkungna luhur permukaan laut kirang ti 2000m

Produk ieu henteu kedah dianggo dina kaayaan seuneu, ledakan, gempa sareng lingkungan korosi kimia.

ggj

Spésifikasi téknis switchgear GGJ

SN

BARANG

Husus

1

Data Listrik

Dipeunteun Tegangan

220 ~ 690V

2

Dipeunteun Frékuénsi

50 / 60Hz

3

Jinis sambungan

3 Fase 4 Kawat

4

Dipeunteun Kamampuh

50kvar ~ 5000kvar

5

Kapasitor

Jenis

480V, 3 ph, 50 / 60Hz (Silindris)

Henteu

≤36 léngkah

Konfigurasi

Numutkeun kapasitas

6

Réaktor

Pasang réaktor

Pilihan

Laju Réaksi

7%14% pilihan

7

APFC Relay

Fungsi

Otomatis ngaléngkah ngaganti

Léngkah-léngkahna

36 Panggung microprocessor dumasar

8

Rincian Switchgear

Pamirsa

Sekering HRC Atanapi PKS

Léngkah kaluar

Kontaktor, Thyristor, IGBT

9

Detal Kandang

Bahan

8MF Propil

Aplikasi

Jeroan bébas nangtung, dipasang dina lantai

Éntri Kabel

Handap atanapi Top

Lukisan

RAL7035

Diménsi (mm)

1000 * 1000 * 2200

Kelas Perlindungan

IP3X

Diménsi normal tina switchgear GGJ

ggj2

Diménsi normal tina switchgear GGJ

Kode produk:

A (mm)

B (mm)

C (mm)

D (mm)

GGJ606

600

600

450

556

GGJ608

600

800

450

756

GGJ806

800

600

650

556

GGJ808

800

800

650

756

GGJ1006

1000

600

850

556

GGJ1008

1000

800

850

756

GGJ1208

1200

800

1050

756

Remakes: Diménsi produk saleresna biasana sesuai sareng syarat konsumén anu béda

 Fitur Produk

1.Réspon na waktuna sareng gancang, épék santunan saé, damelna tiasa dipercaya, sareng pelindung kabocoran tiasa ditambihan numutkeun kabutuhan pangguna.

2.Fungsi panyalindungan: leuwih-voltase, overload, handapeun-tegangan, undercurrent, circuit pondok sareng fungsi sanésna.

3. Modeu operasi: Éta ngagaduhan dua modeu kerja: operasi otomatis sareng operasi manual.

4. Tiasa ningkatkeun faktor kakuatan kisi ka langkung ti 0,95%.


  • Saméméhna:
  • Teras: