GGD Photovoltaic grid-connected Indoor fix type Low Voltage Switchgear

Pedaran pondok:

  • Kabinet distribusi tegangan rendah GGD AC dilarapkeun kana sistem distribusi anu tangtu tina AC 50 / 60Hz, dipeunteun tegangan 400V, dipeunteun ayeuna 3150A atanapi langkung handap,
  • utamina dianggo pikeun ngarobih listrik, ngadistribusikaeun sareng ngendalikeun pakakas listrik, lampu sareng distribusi alat.
  •  kapasitas pegatna tinggi, ogé dinamis, stabilitas termal, tutuwuhan listrik fléksibel, kombinasi saderhana, kinerja séri anu kuat sareng citak, struktur novél, pangkat panyalindungan tinggi jsb.
  • Ieu sasuai sareng paménta téhnik IEC60439.1 sareng GB7251.1 low-volt peralatan set saklar lengkep jsb.

Detil Produk

Tanda Produk

tbb

Kaayaan palayanan

Kaayaan jasa normal tina switchgear sapertos kieu:
Suhu sakitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (numutkeun dikurangan 15 kelas jero rohangan) -5 ° C
Kalembaban ambient:
Rata-rata asor relatif sapopoé kirang ti 95%
Rata-rata kalembaban rata-rata bulanan kirang ti 90%
Inténsitas lini kirang ti 8 darajat
Jangkungna luhur permukaan laut kirang ti 2000m

Produk ieu henteu kedah dianggo dina kaayaan seuneu, ledakan, gempa sareng lingkungan korosi kimia.

Spésifikasi téknis

Barang

Unit

Data

Dipeunteun tegangan

V

400/690

Dipeunteun tegangan insulasi

V

690/1000

Dipeunteun frékuénsi

Hz

50/60

Dipeunteun bar beus utama max. ayeuna

A

3150

Dipeunteun waktos pondok tahan arus bar beus utama (1s)

kA

50/80

Dipeunteun puncak waktos pondok tahan ayeuna tina beus utama

kA

105/176

Dipeunteun beus bar beus ayeuna

A

1000

Gelar panyalindungan

IP30, IP40

Gambar struktural switchgear GGD

GGD 结构图

Remakes: Diménsi struktural anu sabenerna biasana saluyu sareng sarat konsumén anu béda

ew

Diménsi normal tina switchgear GGD

Kode produk:

A (mm)

B (mm)

C (mm)

D (mm)

GGD606

600

600

450

556

GGD608

600

800

450

756

GGD806

800

600

650

556

GGD808

800

800

650

756

GGD1006

1000

600

850

556

GGD1008

1000

800

850

756

GGD1208

1200

800

1050

756

Remakes: Diménsi produk saleresna biasana sesuai sareng syarat konsumén anu béda

Fitur Produk

• Pigura kabinet dilas ku baja bending tiis 8 MF, mastikeun  kualitas awak kabinét.

• aya 20 liang instalasi kapang, koefisien umum tinggi

• Aya béda jumlah liang émisi panas dina tungtung luhur sareng handap kabinét. awak kabinét anu disegel ngabentuk saluran ventilasi alami ti handap dugi ka ngahontal tujuan dissipation panas.

• Panto kabinét disambungkeun sareng pigura kabinét ku engsel, tanpa disaluyukeun sareng gampang dipasang. Permukaan kabinét ngadopsi nyemprot éléktrostatik, caket anu kuat sareng tékstur anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras: