GCK ditarikna jero rohangan saklar voltase handap

Pedaran pondok:

  • Tipe switchgear GCK cocog pikeun tilu-tahap AC 50 / 60HZ, tegangan maksimum 660V, dipeunteun ayeuna pikeun sistem 3150A sareng tilu-fase opat kawat sareng tilu-fase lima kawat,
  • Hal ieu seueur dianggo dina pembangkit listrik, gardu, industri sareng perusahaan pertambangan, hotél, bandara, dok sareng gedong penyiaran sareng pusat komunikasi, transmisi & distribusi sareng konvérsi énergi listrik, distribusi listrik sareng konsumsi kakuatan di PC sareng pusat kendali motor PKS .
  • Dibandingkeun sareng kabinet GCS, anu ngagaduhan maksimal 11 modul laci leutik sareng hijian minimum 1/2, sareng kabinet MNS, anu ngagaduhan maksimal 9 modul laci leutik sareng unit minimum 1/4, GCK tiasa ngahontal maksimal 9 modul sareng hijian minimum 1.
  • Henteu masalah GCS, MNS atanapi GCK, aya tilu kaayaan stasiun: pipisahan, uji, sareng sambungan
  • Éta saluyu sareng standar IEC439 NEMA ICS2-322 ogé standar nasional GB7251-87 ZBK36001-89

Detil Produk

Tanda Produk

GCK

Kaayaan palayanan GCK Indoor Low Voltage Switchgear

Kaayaan jasa normal tina switchgear sapertos kieu:
Suhu sakitar:
Maksimal + 40 ° C
Rata-rata rata-rata 24 jam + 35 ° C
Minimal (numutkeun dikurangan 15 kelas jero rohangan) -5° C
Kalembaban ambient:
Rata-rata asor relatif sapopoé kirang ti 95%
Rata-rata kalembaban rata-rata bulanan kirang ti 90%
Inténsitas lini kirang ti 8 darajat
Jangkungna luhur permukaan laut kirang ti 2000m

Produk ieu henteu kedah dianggo dina kaayaan seuneu, ledakan, gempa sareng lingkungan korosi kimia.

Spésifikasi téknis utama

Modél

Barang

Spésifikasi

GCK

Standar

IEC 439-1, GB7251-1

Kelas IP

IP30

Dinilai tegangan operasional (V)

AC 360.600

Frékuénsi (Hz)

50/60

Dipeunteun tegangan insulasi (V)

660

Kaayaan operasi

Lingkungan

Jero rohangan

Ngawasa kapasitas motor (kW)

0,45 ~ 155

Hirup mékanis (kali)

500

Dipeunteun ayeuna (A)

Beus horisontal

1600.2000.200.000 3150

Beus nangtung

6.30.800

Konektor kontak sirkuit utama

200.400.630

Konektor kontak sirkuit bantu

10.20

Arus maksimum sirkuit pakan

Kabinet PC

1600

Kabinét PKS

630

Sirkuit listrik

1000,1600,2000,2500,3150

Dipeunteun waktu pondok tahan ayeuna (kA)

30,50,80

Dipeunteun puncak tahan ayeuna (kA)

63,105,176

Tahan Tegangan (V / mnt)

2500

Gambar struktural switchkear GCK

GCK withdrawable Indoor low voltage switchgear001
GCK withdrawable Indoor low voltage switchgear002

Fitur Struktural:

1.GCK narik kaluar saklar voltase handap anu tertutup, éta mangrupikeun struktur gabungan anu lengkep, sareng rorongkong dasar dirakit ku propil khusus.

2. Pigura kabinet, diménsi éksternal bagian sareng ukuran bukaanna dirobih numutkeun modulus dasar, E = 20mm.

3. Dina skéma PKS, bagian jero kabinet dibagi kana opat daérah (kamar): daérah beus horisontal, daérah beus nangtung, daérah unit fungsional, sareng kamar kabel. Masing-masing daérah diasingkeun tina unggal séjéna pikeun mastikeun operasi normal tina garis sareng sacara efektif nyegah perluasan kalepatan.

4. Kusabab sadaya struktur pigura diikat sareng sambungkeun ku sekrup, deformasi las sareng aplikasi dihindari, sareng akurasi na ditingkatkeun.

5. Bagéanna gaduh kagunaan anu kuat, panerapan anu saé sareng standarisasi tinggi.

6. Ékstraksi sareng sisipan unit fungsional (laci) dioperasikeun ku tuas, sareng konfigurasi bantalan rolling gampang sareng dipercaya.

7. Dina skéma PC, unggal kabinet tiasa dilengkepan ku 3150A atanapi 2500A pemutus sirkuit hawa atanapi dua pemutus sirkuit udara 1600A (tilu sét pemutus sirkuit 1600A tiasa dipasang sareng séri Merlin Gerin M).

8. Kopling sekundér dina skéma PKS nganggo rel pituduh anu tiasa dialihkeun dina modeu plug-in pikeun mastikeun silih gentos unit, sareng unggal unit fungsional tiasa digabungkeun sakumaha diperyogikeun, anu merenah pisan.

9. Dibandingkeun sareng lomari saklar anu tiasa ditarik deui, produk ieu ngagaduhan ciri struktur kompak, kakuatan anu saé, kinerja tinggi, kaamanan sareng reliabilitas.

10. Pigura sareng panel panto disemprot ku palapis bubuk epoxy sacara éléktrostatik, anu ngagaduhan kinerja insulasi anu hadé sareng awét.


  • Saméméhna:
  • Teras: