Tentang Kami

about-bg

NADY

Switchgear biasana dianggo dina pembangkit listrik, pembangkit listrik alit sareng sedeng, perusahaan industri sareng pertambangan, sareng gardu sekunder sistem kakuatan pikeun narima kakuatan, transmisi listrik, sareng ngamimitian inorder motor voltase ageung ageung pikeun nerapkeun kontrol, perlindungan, sareng monitor.

Wisata Pabrik

image14
image17
image15
image18
image16
image19

NADY mangrupikeun cabang inti tina Suntree electric Group Co., Ltd. Éta élmu modern sareng perusahaan téknologi ngahijikeun panilitian sareng pamekaran, manufaktur sareng penjualan alat-alat listrik. Perusahaan mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi nasional, perusahaan integritas kualitas Cina, ngagaduhan sertifikasi kualitas ISO9001, ISO14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, ISO45001 sertifikasi sistem manajemen kasehatan sareng kasalametan padamelan sareng sertifikasi CCC pusat CQC. Produksi utama kabinét grid photovoltaic, trafo box photovoltaic, tank prefabrikasi, kabinet karat, kotak net ring sareng kabinet tegangan tinggi 35kV sareng produk sanés. Produk na khusus pikeun Grid Propinsi , Rail Transit, Expressway, Communication, Chemical, Metalurgi sareng palanggan industri sanés. Zhejiang Nady Power Technology Co., Ltd ngagaduhan 18 kantor di nagara éta, sistem jaringan layanan penjualan anu saurna sareng penjualan, mastikeun réspon jasa 24 jam.

Merek anu luar biasa: kami taat kana jalan mérek pikeun puluhan domestik rébu bumi pabrik alat-alat listrik, nyaring nempatkeun slogan "pabrik kualitas" ti mimiti usaha.

Strategi anu tiasa diterapkeun: Nempel kana prinsip "just do it". Taat kana garis produk anu diperyogikeun ku pangguna, pamekaran sareng produksi panyalindungan lingkungan héjo, cerdas, integrasi sistem, kualitas luhur peralatan listrik calakan kualitas luhur.

Parusahaan parantos taat kana prinsip Mayar perhatian sami kana bakat jeung produk, nyerep rékayasa ngalaman jeung tanaga téknis jeung tanaga manajemén profésional. manajemén ketat, téknologi luhur, alat produksi canggih sareng uji coba sampurna hartosna kalayan produk kualitas luhur, nyayogikeun jasa purna jual anu saé pikeun kéngingkeun pangakuan mayoritas palanggan di bumi sareng luar negeri.

Perusahaan anu sumanget "listrik ngagaduhan harga, tapi janji moal aya harga". Kami yakin yén manajemén iman anu saé, palaksanaan komprehensif ngeunaan sistem jaminan kualitas, kalayan produk sareng jasa anu langkung saé bakal meunang kepuasan pelanggan pikeun tujuan sareng harepan, ogé kerjasama sareng konsumén pikeun win-win, nyiptakeun masa depan anu langkung saé!