Tingali naon deui anu urang lakukeun

  • about-img

Kenalkeun kami.

NADY mangrupikeun cabang inti tina Suntree electric Group Co., Ltd. Éta élmu modern sareng perusahaan téknologi ngahijikeun panilitian sareng pamekaran, manufaktur sareng penjualan alat-alat listrik. Perusahaan mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi nasional, perusahaan integritas kualitas Cina, ngagaduhan sertifikasi kualitas ISO9001, ISO14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, ISO45001 sertifikasi sistem manajemen kasehatan sareng kasalametan padamelan sareng sertifikasi CCC pusat CQC. Produksi utama kabinét grid photovoltaic, trafo box photovoltaic, tank prefabrikasi, kabinet karat, kotak net ring sareng kabinet tegangan tinggi 35kV sareng produk sanés. Produk na khusus pikeun Grid Propinsi , Rail Transit, Expressway, Communication, Chemical, Metalurgi sareng palanggan industri sanés. Zhejiang Nady Power Technology Co., Ltd ngagaduhan 18 kantor di nagara éta, sistem jaringan layanan penjualan anu saurna sareng penjualan, mastikeun réspon jasa 24 jam.

Maca deui>
  • Produk unggulan
  • Kadatangan Anyar
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • facebook